Home

Welkom op de website van kattentrimsalon Adore.

Adore kattentrimsalon is een trimsalon gespecialiseerd in de vachtverzorging van katten. Ook konijntjes en cavia's zijn van harte welkom.

Het trimmen bij katten is niet bij iedereen bekend. Men weet soms niet wat het inhoud en wat voor verlichting het kan geven voor de kat, en voor u als kattenliefhebber.

Als volleerd en ervaren dierenartsassistente, weet ik welke voldoening het geeft een dier zijn verdiende verzorging en liefde te geven. Uiteindelijk heeft deze dierenliefde er voor gezorgd, dat ik mezelf verdiept heb in het kattentrimmen. De handgrepen en het trimmen van de kat heb ik o.a. bij de martin Gaus academie mogen leren.

Op deze site krijgt u een goede indruk, van wat kattentrimmen inhoud, welke vachtverzorging een kat nodig heeft, watvoor kat op de trimtafel getrimd wordt, en waarom.

En natuurlijk ook welke service kattentrimsalon Adore u kan bieden.
De trimsalon is gelokaliseerd in Oijen, dat is vlakbij Lith / Oss / Lithoijen / Macharen en is ook goed bereikbaar vanuit de grote steden.
Kijk rustig eens rond op de site. Als u vragen heeft kunt u me altijd mailen kattentrim@hotmail.com

Of bellen voor een afspraak;  06-30463732

                                 

                            
Een kattentrimsalon is een trimsalon gespecialiseerd in de vachtverzorging van katten, maar ook cavia's en konijnen kunnen terecht.
Lekker frisse vacht! Uw kat verlost van pijnlijke klitten!   Minder haren in huis en op uw kleding!  
Vermindering van   haarballen!  Ook uw korthaar zal ’t goed doen! Zonder narcose!!!!! Oijen bij Oss

 
kat in de trimsalon, plukken, scheren, kammen, wassen , dicht bij Oss, ravenstein, Lith, 's Hertogenbosch (den Bosch) Nijmegen, uw kat in goede handen, zonder narcose