Wie ben ik / de trimsalon

Wie ben ik / de trimsalon

Ik ben Ester Dekkers. Ik ben geboren in Uden, maar tegenwoordig woon ik in Oijen, vlakbij Oss. Alwaar ik nu mijn kattentrimsalon aan huis heb.

In Barneveld heb ik de opleiding voor dierenartsassistente gedaan. Ik heb 5 jaar ervaring als dierenartsassistente, maar ook op andere vakgebieden heb ik de nodige werkervaring opgedaan.
De handgrepen van het kattentrimmen, zonder narcose, heb ik geleerd van Danielle Hesseling, verbonden aan de Martin Gaus Academie. Op de Martin Gaus Academie heb ik mijn certificaat hiervoor ontvangen.

Mijn leerbedrijf voor verdere practische ervaring was trimsalon Brammetje in Uden, waar ik me verder heb mogen ontplooien.

Kattenliefhebberij loopt bij mij als een rode draad door mijn leven.

Ik heb dan ook niet lang hoeven nadenken over de naam van de kattentrimsalon. In bijna alle Europese talen betekend Adore; liefhebben/adoreren

 


Een kattentrimsalon is een trimsalon gespecialiseerd in de vachtverzorging van katten, maar ook cavia's en konijnen kunnen terecht.
Lekker frisse vacht! Uw kat verlost van pijnlijke klitten!  Minder haren in huis en op uw kleding! 
Vermindering van haarballen!  Ook uw korthaar zal ’t goed doen! Zonder narcose!!!!! Oijen bij Oss

kat in de trimsalon, plukken, scheren, kammen, wassen , dicht bij Oss, ravenstein, Lith, 's Hertogenbosch (den Bosch) Nijmegen, uw kat in goede handen, zonder narcose