Adore kattentrimsalon
professionele vachtverzorging voor iedere kat
Homede kat in de trimsalonkittens & de oudere katkort/lang haarrassen en hun vachtverzorgingcavia's en konijnenfoto'scontact en zakelijke informatiewebshopleuke dingenlinks
waarom
scheren
plukken
wassen
*
diverse tips en adviezen
haarballen
plukken
 

De vacht van uw kat bestaat voornamelijk uit onderwol. Deze onderwol herkend iedere katteneigenaar aan de haren in de mand, op de bank, op uw kleding etc.

De onderwol zijn dus de haren, die van nature in grote mate uitvallen.

Buiten dat dit voor de eigenaar voor de nodige overlast zorgt, kan dit ook voor problemen voor de kat zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lastige haarballen en klitten.
Vervilting, gevolgd door wondjes en/of ongedierte, is helaas een veel gezien gevolg.
Niet alleen voor het oplossen hiervan, maar ook voor het voorkomen van deze problemen kan trimsalon Adore in Oijen veel voor u betekenen.

Bij het plukken van de vacht wordt de losse ondervacht tussen de dekharen uitgeplukt. Dit gebeurt met de hand en door verschillende soorten gereedschap en manieren van kammen. Deze pluktechnieken heb ik geleerd bij de Martin Gaus Academie.De kat zal verlost zijn van de overtollige onderwol en pas na ongeveer 3 maanden is deze onderwol weer op lengte. Door het plukken onstaat er een regelmaat in de rui-perioden. De haaruitval zal tijdens deze 3 maanden beduidend minder zijn, u zult het zeker merken. En de kat ook! Plukken kan zowel bij kortharige katten als bij langharige katten.

Alle handelingen bij Adore kattentrimsalon gebeuren zonder narcose.


     Dit is Sam

  Sam is geplukt
   en gewassen.
  voor               na                           

                                                                                                                                        

Een kattentrimsalon is een trimsalon gespecialiseerd in de vachtverzorging van katten, maar ook cavia's en konijnen kunnen terecht.
Lekker frisse vacht! Uw kat verlost van pijnlijke klitten!   Minder haren in huis en op uw kleding!  
Vermindering van   haarballen!  Ook uw korthaar zal ’t goed doen! Zonder narcose!!!!! Oijen bij Oss


Homede kat in de trimsalonkittens & de oudere katkort/lang haarrassen en hun vachtverzorgingcavia's en konijnenfoto'scontact en zakelijke informatiewebshopleuke dingenlinks