Adore kattentrimsalon
professionele vachtverzorging voor iedere kat
Homede kat in de trimsalonkittens & de oudere katkort/lang haarrassen en hun vachtverzorgingcavia's en konijnenfoto'scontact en zakelijke informatiewebshopleuke dingenlinks
kort haar
lang haar
naaktkatten
naaktkatten

Waarschijnlijk anders dan verwacht; de naaktkat vereist best wat uiterlijke verzorging. Omdat de naaktkat, net zoals mensen, zweet. Dan kan de huid wat klam aanvoelen. De kat maakt ook talg aan, dat in dit geval niet verdeeld wordt over de haren, want die zijn er niet.

Om er voor te zorgen dat de kat niet plakkerig/klam wordt en een nare lucht krijgt, dient de naaktkat geregeld gewassen te worden.
Verschillend per kat is dit om de week, tot om de maand nodig.

Voor het wassen van uw naaktkat kunt u terecht bij kattentrimsalon Adore.Bij de behandeling van de naaktkat hoort altijd:

* wassen van de kat 

*
knippen en schoonmaken van de nagels en nagelriemen

* schoonmaken van de oortjes 

* schoonmaken van de ogen, kontje, neusje en het bekje 

* controle van de tandjes indien mogelijk
                                                                                                  
Een kattentrimsalon is een trimsalon gespecialiseerd in de vachtverzorging van katten, maar ook cavia's en konijnen kunnen terecht.
Lekker frisse vacht! Uw kat verlost van pijnlijke klitten!   Minder haren in huis en op uw kleding!  
Vermindering van   haarballen!  Ook uw korthaar zal ’t goed doen! Zonder narcose!!!!! Oijen bij OssHomede kat in de trimsalonkittens & de oudere katkort/lang haarrassen en hun vachtverzorgingcavia's en konijnenfoto'scontact en zakelijke informatiewebshopleuke dingenlinks