Adore kattentrimsalon
professionele vachtverzorging voor iedere kat
Homede kat in de trimsalonkittens & de oudere katkort/lang haarrassen en hun vachtverzorgingcavia's en konijnenfoto'scontact en zakelijke informatiewebshopleuke dingenlinks
kort haar
lang haar
naaktkatten
lang haar

De vacht van een langharige kat vraagt soms enorm veel aandacht. Met name in de periode van rui.

De lange haren moeten zorgvuldig meerdere malen per week uitgekamd worden. Beginnende klitten moeten ontward worden en losse haren moeten er tussenuit gekamd worden. Let hierbij op dat u niet per ongeluk alleen de bovenste haren kamt. De haren moeten tot op de huid uitgekamd worden.

Door het likken van de vacht probeert de kat zijn o.a. overtollige onderwol weg te halen. Echter de haren die in de maag belanden kunnen met name bij langharige katten voor vervelende haarballen zorgen.  Haarballen irriteren het verteringsstelsel.

Onverhoopt gebeurt het nog wel eens dat, door wat voor rede dan ook, de vachtverzorging niet optimaal is gelukt en dat de vacht van de langharige kat dusdanig in de klit is gekomen dat het voor de eigenaar niet meer mogelijk is om de klitten er uit te krijgen. Adore kattentrimsalon kan uw kat dan van de klitten afhelpen. Direct na ontvangst wordt bepaald of de vacht geplukt of geschoren zou moeten worden.
Door het
scheren / plukken wordt ook het ontstaan van klitten zeer beperkt.

In het belang van de langharige kat is een regelmatige trimbeurt, ter onderhoud, ook echt geen overbodige luxe. Als u regelmatig (2 tot 4 maal per jaar) met uw kat naar de trimsalon gaat, krijgen klitten en haarballen beduidend minder kans.
Voor periodiek kammen kunt u ook bij Adore kattentrimsalon terecht.

De vacht is weer schoon, fris, klitvrij en glanst meer.

De kat voelt zich fijn!

 Bij een behandeling bij een langharige kat hoort altijd;

- Nagels knippen
- Plukken of scheren van de vacht
- Controleren van het gebit (als mogelijk)
- Wassen, drogen en föhnen van de vacht
- Schoonmaken van oren
- Evt.schoonmaken van ogen
- Poten en kop worden rond geknipt indien gewenst
- De staart wordt uitgekamd


               


                 
      
                                                                  


Een kattentrimsalon is een trimsalon gespecialiseerd in de vachtverzorging van katten, maar ook cavia's en konijnen kunnen terecht.
Lekker frisse vacht! Uw kat verlost van pijnlijke klitten!   Minder haren in huis en op uw kleding!  
Vermindering van   haarballen!  Ook uw korthaar zal ’t goed doen! Zonder narcose!!!!! Oijen bij Oss

Homede kat in de trimsalonkittens & de oudere katkort/lang haarrassen en hun vachtverzorgingcavia's en konijnenfoto'scontact en zakelijke informatiewebshopleuke dingenlinks