Adore kattentrimsalon
professionele vachtverzorging voor iedere kat
Homede kat in de trimsalonkittens & de oudere katkort/lang haarrassen en hun vachtverzorgingcavia's en konijnenfoto'scontact en zakelijke informatiewebshopleuke dingenlinks
kort haar
lang haar
naaktkatten
kort haar
 

Heeft u ook zo'n hekel aan al die losse kattenharen in huis, op de stoel, aan je kleding, kriebelend aan je neus, in de wasmand, ja...zelfs in de auto vindt je ze terug!

Dan zou een bezoekje aan Adore kattentrimsalon u kunnen verblijden. Door het plukken van de losse ondervacht neemt de hoeveelheid losse haren in huis namelijk beduidend af. U zult het merken!
Ook de oudere kortharige kat en de dikkere kat komen geregeld voor een behandeling, omdat ze minder gemakkelijk voor zichzelf kunnen zorgen.
De streek van de kop tot de staartwortel kunnen ze soms zelfs niet, of nauwelijks schoonhouden. Er ontstaat dan een “Hanekam”.  Als dit onverzorgde gebied vervilt is kan het alleen nog maar weggeschoren worden. Uiteraard is dat wel een ontzettende verlossing voor de kat. Klitten en vervilte vacht is erg pijnlijk voor de kat.

Maar normaal als de kortharige kat in de trimsalon komt wordt hij gekamd, geplukt en gewassen.

Bij een behandeling bij een kortharige kat hoort altijd;

- Nagels knippen
- plukken of bij uitzondering scheren van de vacht
- Controleren van het gebit (als mogelijk)
- wassen, drogen en föhnen van de vacht
- schoonmaken van oren
- Evt.schoonmaken van ogen


Europese korthaar Jip is een doorsnee kortharige kat. Haar baasje ergert zich echter aan alle losse haren in huis.   Na de trimbeurt draagt Jip "een jas minder"   
waardoor er in huis voor langere tijd minder 
haren liggen.
                 
Okki is oud en ziek, en zit (niet zichtbaar op de foto) ontzettend onder de klitten. Hij voelt vies en verliest buitengewoon veel haar.          Nu wordt Okki weer graag op schoot genomen
en kan hij veel prettiger zijn oude dag   
doorbrengen.
 
close-up van de vacht van Okki voor de trimbeurt   close-up van de vacht van Okki na de trimbeurt
 

                                                                                                         


Een kattentrimsalon is een trimsalon gespecialiseerd in de vachtverzorging van katten, maar ook cavia's en konijnen kunnen terecht.
Lekker frisse vacht! Uw kat verlost van pijnlijke klitten!   Minder haren in huis en op uw kleding!  
Vermindering van   haarballen!  Ook uw korthaar zal ’t goed doen! Zonder narcose!!!!! Oijen bij Oss


Homede kat in de trimsalonkittens & de oudere katkort/lang haarrassen en hun vachtverzorgingcavia's en konijnenfoto'scontact en zakelijke informatiewebshopleuke dingenlinks