Adore kattentrimsalon
professionele vachtverzorging voor iedere kat
Homede kat in de trimsalonkittens & de oudere katkort/lang haarrassen en hun vachtverzorgingcavia's en konijnenfoto'scontact en zakelijke informatiewebshopleuke dingenlinks
foto's langharige katten
foto's geschoren katten
foto's kortharige katten
foto's konijnen/cavia's
foto's naaktkat
foto's langharige katten
            
Beatle voor het plukken en wassen. Beatle heeft veel onderwol en klitten achter de oksels.
  Beatle na het plukken, scheren en wassen.
De onderwol is verwijderd, de vacht glanst weer.
     
         

 Qylano is een jonge kat, hij heeft veel onderwol en hier en daar klitten

   Na de trimbeurt is Qylano gewassen. Hij was erg lief!
   Qylano lijkt wel gekrompen ;-)
 
       
Jingles voor de trimbeurt   Jingles na de trimbeurt   Jingles thuis, na een dagje bijkomen  
           
 Ciara voor het plukken,scheren en wassen    Ciara na de trimbeurt    Ciara en haar oude jas  
                     
 Zina eerst flink uitgekamd en ze wordt nu gewassen. Ze laat het goed toe.    Na het wassen even lekker in de handdoek.    Ze is weer lekker opgefrist. Ze vond het wel erg spannend, ze moest er thuis nog echt even van bijkomen.  
           
Demtsey is echt een mega lieverd. Hij vond alles op de trimtafel prima!    Wassen vond hij wel een beetje raar, maar was opnieuw een schat van een kat.    Even soezig na al dat gewas en gekam.  
           
 Puck heeft vervilting op de buik en klitten op de flanken en onder de kin. Puck vindt de tondeuse doodeng. Het maakt haar boos.   Maar uiteindelijk is de buik kaal en de rest uitgekamd. Wassen (en vooral de föhn) bewaren we even voor de volgende keer.   Puck was die avond extreem moe, maar de eigenaresse liet weten dat ze zich de volgende dag juist heel lekker voelde :-)
 
           
Floortje is erg oud en haar vacht is niet meer in een mooie conditie. Ze heeft last van klitten en vervilting op de buik.   Na het plukken en deels scheren gaat Floortje 'onder de douche'.   Na haar trimbeurt ziet ze er stralend uit voor een 'oudje'.   
                     
Binky zit wat stoffig in de vacht. Hij wordt lekker opgefrist in de trimsalon.    De losse vacht van vooral de buik is geplukt, daarna is hij gewassen.   Nog een beetje soezig van zijn beleving zit Binky te spinnen op de tafel. schat van een kat!  
           
Pluizepluis is een leuke vrolijke jonge pluizenbol   Na de plukbehandeling is Pluizepluis lekker zacht en zonder overtollige vacht.      
       
Dadiche is bij de trimsalon om geplukt te worden. Haar buik en haar oksels zijn geschoren ivm klitten.   Een hoop minder onderwol, en lekker gewassen is Dadiche weer naar huis gegaan. Verlost van lastige klitten.      
              

Homede kat in de trimsalonkittens & de oudere katkort/lang haarrassen en hun vachtverzorgingcavia's en konijnenfoto'scontact en zakelijke informatiewebshopleuke dingenlinks